Πολιτική Αλλαγών / Ακυρώσεων

Στην Oro Cruises, καταλαβαίνουμε ότι τα σχέδια μπορούν να αλλάξουν απροσδόκητα. Η πολιτική ακύρωσής μας έχει σχεδιαστεί για να σας παρέχει ευελιξία, ενώ παράλληλα μας επιτρέπει να προετοιμαστούμε για την αναμενόμενη επίσκεψή σας. Παρακαλούμε διαβάστε τους ακόλουθους όρους σχετικά με τις ακυρώσεις:

Όροι ακύρωσης:

Πλήρης επιστροφή χρημάτων:

Ακυρώσεις που πραγματοποιούνται έως και 3 ημέρες πριν από την προγραμματισμένη ημερομηνία κρουαζιέρας δικαιούνται πλήρη επιστροφή χρημάτων.
Για να ακυρώσετε την κράτησή σας και να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας που παρέχονται στην επιβεβαίωση της κράτησής σας.

Καθυστερημένες ακυρώσεις:

Ακυρώσεις που πραγματοποιούνται λιγότερο από 3 ημέρες πριν από την προγραμματισμένη ημερομηνία κρουαζιέρας δεν δικαιούνται επιστροφή χρημάτων.
Καταλαβαίνουμε ότι μπορεί να προκύψουν έκτακτα περιστατικά και σας ενθαρρύνουμε να επικοινωνήσετε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας εάν έχετε οποιεσδήποτε ανησυχίες ή χρειάζεστε βοήθεια.

Μη εμφανίσεις:

Οι επισκέπτες που δεν προσέρχονται στην προγραμματισμένη κρουαζιέρα τους χωρίς προηγούμενη ακύρωση δεν δικαιούνται επιστροφή χρημάτων.

Τροποποιήσεις:

Εάν χρειαστεί να αλλάξετε την ημερομηνία ή τις λεπτομέρειες της κράτησής σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τουλάχιστον 3 ημέρες νωρίτερα. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να ικανοποιήσουμε το αίτημά σας, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα και τις τυχόν ισχύουσες διαφορές στις τιμές.

Καιρικές συνθήκες ή απρόβλεπτες περιστάσεις:

Στη σπάνια περίπτωση ακύρωσης της κρουαζιέρας από την [Η εταιρεία κρουαζιέρας σας] λόγω καιρικών συνθηκών ή άλλων απρόβλεπτων περιστάσεων, θα ειδοποιηθείτε το συντομότερο δυνατό και θα σας επιστραφεί το ποσό που θα σας επιστραφεί πλήρως.

Πώς να ακυρώσετε:

Για να ακυρώσετε την κράτησή σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας με τα στοιχεία της κράτησής σας μέσω των στοιχείων επικοινωνίας που παρέχονται στην επιβεβαίωση της κράτησής σας. Η ομάδα μας θα σας καθοδηγήσει στη διαδικασία και θα σας παράσχει οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστείτε.

Ερωτήσεις ή ανησυχίες:

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με την πολιτική ακύρωσης ή χρειάζεστε περαιτέρω βοήθεια, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Η αφοσιωμένη ομάδα μας είναι εδώ για να διασφαλίσει ότι η εμπειρία σας μαζί μας θα είναι ομαλή, ευχάριστη και ξέγνοιαστη.