Κρουαζιέρες Προς Αθηναϊκή Ριβιέρα & Ακρωτήριο Σούνιο

Σημείο Αναχώρησης
Μικρολίμανο, Πειραιάς
Departure Time:
10:00 πμ

Κατά μήκος του Σαρωνικού κόλπου, δεκάδες οργανωμένες παραλίες και πολλές ελεύθερες παραλίες, που ξεκινούν από τα νότια προάστια της Αθήνας και φτάνουν μέχρι το ακρωτήριο του Σουνίου, συνθέτουν ένα πραγματικά εντυπωσιακό τοπίο.

Η εντυπωσιακή παραλιακή διαδρομή κατά μήκος του Σαρωνικού κόλπου περιλαμβάνει επίσης μοναδικά τουριστικά θέρετρα, όπως το Λαγονήσι και η Σαρωνίδα, και καταλήγει στο Σούνιο, όπου δεσπόζει το ιερό του Ποσειδώνα.

Σούνιο (ή Κάβο Κολώνες) είναι το όνομα του ακρωτηρίου που βρίσκεται στο νοτιότερο άκρο στην καρδιά του νομού Αττικής. Η ακτογραμμή του είναι βραχώδης και απότομη. Ανεβαίνει σχεδόν κάθετα από τη θάλασσα σε μεγάλο ύψος, σχηματίζοντας στους πρόποδές του έναν μικρό κόλπο στα δυτικά, που χωρίζεται με ισθμό από έναν άλλο ανατολικό όρμο.

Το Σούνιο είναι γνωστό λόγω της σημαντικής γεωγραφικής του θέσης αλλά και λόγω των ερειπίων του αρχαίου ναού του Ποσειδώνα που βρίσκονται εκεί. Στα μεταγενέστερα χρόνια, η ευρύτερη περιοχή ανακηρύχθηκε εθνικό πάρκο λόγω της περιβαλλοντικής της αξίας. Το ηλιοβασίλεμα από το Σούνιο είναι διάσημο.

Book a Private Cruise

Start Your Adventure Here! Please fill out the form below with your details and we will call you back to arrange the details. Your unforgettable memories await you!

Achnowledgement of Data Processing:*

Κράτηση Ιδιωτικής Κρουαζιέρας

Ξεκινήστε την περιπέτειά σας εδώ! Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία σας και θα σας καλέσουμε εμείς για να κανονίσουμε τις λεπτομέρειες. Οι αξέχαστες αναμνήσεις σας σας περιμένουν!

Αποδοχή Επεξεργασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα:*